Schoonheidssalon ElivéIk ben Myrte van den Heuvel, gediplomeerd schoonheidsspecialist sinds 2011 en trotste eigenaresse van Schoonheidssalon Elivé. Ik kreeg de unieke kans om Schoonheidssalon Elivé over te nemen, dit heb ik uiteraard met beide handen aangepakt en heb hier geen moment spijt van gehad. Schoonheidssalon Elivé is een gezellige, knusse salon met een ontspannen, warme sfeer en ligt op een prachtige locatie, midden in het dorp in Lunteren. Onze slogan staat voor mooi van binnen en van buiten. Ieder mens is uniek, met een eigen uiterlijk en een eigen innerlijk. Kortom: 'Zo mooi als je bent'

De behandelingen die wij geven worden op maat samengesteld. Door te luisteren naar uw wensen en verwachtingen, advies te geven over de producten die geschikt zijn voor uw huid, behandelingen die op maat zijn samengesteld uit te voeren en hiernaast persoonlijk advies te kunnen geven kunnen wij samen het beste resultaat te behalen.

Wij genieten alle drie intens van de behandelingen die wij geven en de resultaten die wij boeken samen met u als klant. We kijken ernaar uit om u te ontvangen in onze gezellige, sfeervolle salon.