Mineralcare Producten


BIO ACTIVE CARE by Mineral Care

De Dode zee producten zijn vernieuwd, sommigen alleen kwa uitstraling, anderen ook kwa samenstelling.


Pure Skin by Bio Active Care - De reinigende producten

De dagelijkse reiniging van de huid is één van de belangrijkste stappen in de huidverzorging. Een mooie gezonde huid begint bij een goede reiniging. Pure Skin biedt een variëteit aan reinigingsproducten voor verschillende huidtypen.

Alle formules zijn gebaseerd op Dode Zee Mineralen en actieve ingrediënten zoals o.a. Groene thee, Algen Extract en Hamamelis. Pure Skin bevat geen parabenen en is ontwikkeld om de huid intensief te reinigen, te hydrateren en haar energie te geven.
Hydrolique by Bio Active Care - verbeterde / vernieuwde Elements Face lijn

Een evenwichtige vochtbalans is de basis voor een gezonde huid ongeacht de leeftijd. Dankzij de tweevoudige aanpak voedt HYDROLIQUE™ alle huidtypes, terwijl de natuurlijke vochtbarrièrefunctie van de huid wordt hersteld.

Door het combineren van botanische zaadoliën, algenextracten, Dode Zeemineralen en geselecteerde actieve ingrediënten, laten de unieke parabeenvrije HYDROLIQUE™-formules de huid soepel en optimaal gehydrateerd aanvoelen.
Recoverage by Bio Active Care - verbeterde / vernieuwde Spa Facial lijn

Slimme huidverzorgingsroutines kunnen niet vroeg genoeg beginnen. Een complex van mineralen, vitaminen en botanische extracten beschermt de huid op cellulair niveau tegen de negatieve invloeden van vervuiling, zon en de factor tijd.

De Recoverage lijn is een wetenschappelijk onderzochte, non-invasieve verzorgingslijn. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om de veroudering van de huid effectief te bestrijden, met als resultaat een langdurig jeugdige en stralende huid.

De dermatologisch geteste producten zijn geschikt voor alle huidtypes waarbij verbetering gewenst is, maar in het bijzonder voor de rijpere huid. De lijn is er, voor iedereen die zonder ingrijpende operaties of botox-injecties, het maximale uit de huid wil halen. De lijn voor intensief huidherstel en een powerboost voor de celvernieuwing. De innovatieve formules zijn speciaal ontwikkeld om de rijpere huid intensief te herstellen, hydrateren en beschermen. De producten zin ontwikkeld op basis van natuurlijke ingredienten, die de celvernieuwing heel krachtig stimuleren en het verouderingsproces effectief vertragen. Previlient™, hyaluronzuur en power antioxidanten

Alle producten binnen de nieuwe RECOVERAGE™-lijn bevatten als key-ingrediënt Previlient™. Dit is een cocktail van de natuurlijke ingredienten pure Ribose en Artemia-extract. Deze combinatie stimuleert een gezonde celvernieuwing en heeft een krachtige anti-ageing effect. De toegvoegde hyaluronzuur, moisturizers en Dode Zeemineralen versterken en ondersteunen de natuurlijke vochtbalans van de huid. Een synergetische mix van de power antioxidanten Vitamine C, E en Groene Thee-extract beschermen de huid zowel van binnenuit als van buitenaf.
Perfection by Bio Active Care - voorheen Bio Active Care

Perfection bereidt de huid, diepgaand bij de basis, voor op een perfecte uitstraling, door gespannen gelaatsspieren te ontspannen en te verzachten. De huid is gevoed, gehydrateerd en wordt intensief geregenereerd.

Geavanceerde formules gaan de strijd aan met de eerste tekenen van fijne lijntjes, door het verbeteren van de elasticiteit van de huid en het stimuleren van de celvernieuwing.