GIGI Huidverbeterende Producten

GIGI Cosmetics maakt gebruik van de allernieuwste wetenschappelijk geteste ingrediënten van de hoogst mogelijke kwaliteit, gewonnen uit biotechnologische en natuurlijke bronnen.

Exclusieve instituutprogramma’s, ontwikkeld in high tech laboratoria, zijn gebaseerd op innovatieve werkstoffen met als doel om de gezondheid en uitstraling van de huid actief te verbeteren.

Bestaande uit de Vit. C lijn en de Vit. E lijn:

De Ester C behandelingen bestaat uit 3 verschillende peelings op basis van Vitamine C en is inzetbaar bij:

  • (acne) littekens
  • Anti-aging
  • Hyperpigmentatie
  • Gevoelige huid
  • Onzuivere/vette huid
  • Grove poriën
  • Droge huid
  • Gekleurde huid

3 verschillende peelings:

15% Mandelic Peel
Deze peeling, gecombineerd met amandelzuur (15%), verbetert de structuur en werking van de huid. Met name geschikt voor een anti-aging behandeling en de gevoelige en donkere huid.

Mandelic & Salicylic Peel
Deze peeling is gecombineerd met 13% amandelzuur en 2% salicylzuur en met name geschikt om hyperpigmentatie te verminderen.

Cocktail Mandelic Peel -all skin
Deze peeing bevat 11,5% fruitzuren, een combinatie van amandelzuur en Alfa Hydroxy Acid. Het bevordert de structuur en de werking van de huid. Geschikt voor alle huidtypen.
Uw huid staat continu bloot aan allerlei schadelijke factoren van zowel buitenaf als van binnenuit. Factoren als zonlicht, wind, luchtvervuiling, airco en centrale verwarmng drogen je huid uit en zijn een aanslag op het natuurlijk afweersysteem van je huid.

Al deze factoren kunnen leiden tot huidproblemen zoals, een droge trekkerige huid, een onrustige huid, onzuiverheden, acne, droogte plekjes en droogte rimpels, met als gevolg vroegtijdige huidveroudering.

GIGI Vitamine E zorgt ervoor dat je huid intensief beschermd is, zowel van binnenuit als van buitenaf. Vitamine E is een belangrijke antioxidant. Ze neutraliseert vrije radicalen (micro-organismen) in de cellen, biedt bescherming bij zonbeschadiging en andere schadelijke externe factoren, en vertraagt het verouderingsproces.

GIGI Vitamine E beschermt de natuurlijke vochtbalans van de huid en zorgt ervoor dat het bindweefsel sterk en veerkrachtig blijft.

Het resultaat: een mooie egale gezonde huid!