T-away

Een veilig apparaat voor de directe verwijdering van:

- couperose
- steelwratjes
- kleine adertjes
- bloedblaasjes 
- spider naevi
- pigmentvlekken
- ouderdomsvlekken

De techniek is gebaseerd op de speciaal ontworpen technologie T-AWAY Ultra Short High Frequency (USHF). In slechts enkele minuten kunt u nagenoeg pijnloos verlost worden van kleine oneffenheden. Een enkele keer kan een behandeling wat gevoeliger zijn, maar dat is alleen tijdens de behandeling en van zeer korte duur. Het resultaat is vrijwel direct zichtbaar.

Indien u een behandeling met de T-AWAY wilt ondergaan, maakt u eerst een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek bekijk ik uw huid, bespreek ik met u de indicaties/eventuele contra-indicaties en leg ik de behandeling aan u uit. U wordt indien mogelijk aansluitend behandeld, of ik maak een vervolgafspraak met u. Na ongeveer 6 weken komt u terug voor een controleafspraak. Deze afspraak is kosteloos.


T-away Behandelingen                                             

T-away bloedblaasjes v.a.                        € 25,-

T-away steelwratje/spider naevi v.a.      € 30,-  

T-away pigmentvlekken v.a.                    € 45,-   

T-away couperose v.a.                              € 45,-   

T-away  i.c.m. gezichtsbehandeling v.a.  € 20,-


(deze prijzen zijn per 15 min. aan het begin van de behandeling wordt er besproken hoelang de behandeling ongeveer zal duren. De meeste gevallen is het 15min. tot half uur voor een enkel plekje betaald u gewoon eenmalig de beginprijs)