Murad Huidverbetering                                                                           

In onze salon wordt gewerkt met hoogwaardige huidverbeterende facials ontwikkeld door de vooraanstaande dermatoloog dokter Murad uit de USA.

Het Murad Method Facial System is gebaseerd op het Inclusive Health® systeem en is een totale ervaring waarin aandacht wordt besteed aan een op maat gemaakte oplossing voor uw persoonlijke huidbehoeften en wensen. Daarnaast bevat het Murad Method Facial System een aanvullend advies voor levensstijl en voeding en ondergaat u specifieke massagetechnieken die de stress reduceren.

Wij kunnen werken op diverse huidbehoeften zoals anti-aging, anti-stress, acne, enz. Er zijn geen standaard behandelingen, alles wordt aangepast aan uw persoonlijke wensen, huidbehoefte, budget en resultaatgerichtheid. Afhankelijk van de gewenste intensiteit van de treatments, variëren de prijzen van de behandelingen van €65,- tot  € 110,-. Ook kunt de behandeling nog upgraden met een ooglifting masker of een upgrade masker voor intensieve anti-aging of intensieve kalmering van de huid

Een Murad Youth Treatment (40 min) bestaat uit:

Intake, reiniging, huidanalyse, peeling, verwijderen onzuiverheden, masker, serum, dagcreme

Een Murad Treatment (vanaf 60 min) bestaat uit:

UItgebreide intake (de 1e keer), reiniging, huidanalyse, dieptereiniging, epileren/harsen wenkbrauwen, intensieve peeling, verwijderen onzuiverheden, massage, serum, oogmasker, masker, serum, oogcreme, dagcreme en aansluitend eventueel wat make-up.

De medium en intensive murad treatment bestaan uit een extra intensieve peeling en bij de intensive treatment nog een exclusiever masker.