Medik8

Medik 8 is een wereldwijd huidverbeteringsmerk. De producten van medik8 worden ontworpen, ontwikkeld en geformuleerd door een Brits onderzoeksbedrijf en gaan veroudering van de huid, pigmentatie, roodheid, droogheid, acne, vlekken en donkere kringen tegen.

Medik8 is in principe voor ieder huidtype geschikt maar zijn vooral gericht op het verminderen van huidproblemen en huidveroudering tegen te gaan zonder irritatie. Medik8 is tevens vrij van parabenen, zeep en dierproeven, ook is het milieuvriendelijk verpakt en zijn ze grotendeels vegan. In tegenstelling tot veel andere cosmeticamerken, bevatten de producten van Medik8 veel therapeutische ingrediënten, deze ingrediënten hebben het vermogen om dieper de huid in te komen.


Medik8 Treatments:

Medik8 express facial           (45 min)    €  55,-
Bestaande uit: een intake (alleen de 1e keer) huidanalyse, reiniging, exfoliatie, onzuiverheden verwijderen, masker, serum en dagverzorging met SPF of nachtverzorging.

Medik8 costumized facial   (60 min)    €  70,-
Bestaande uit: een intake (alleen de 1e keer) huidanalyse, reiniging, exfoliatie, peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen modelleren, massage, masker, serum en dagverzorging met SPF of nachtverzorging.

Medik8 age defying facial (60 min)    €  77,50
Bestaande uit: een intake (alleen de 1e keer) huidanalyse, reiniging, exfoliatie, peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen modelleren, verstevigende massage, modellerend masker, serum, dagverzorging met SPF of nachtverzorging.

Medik 8 pampering facial (75 min)    €  85,-

Bestaande uit: een intake (alleen de 1e keer) huidanalyse, reiniging, exfoliatie, peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen modelleren, massage, serum, masker, oogverzorging, serum en dagverzorging met SPF of nachtverzorging.

Medik8 power facial            (90 min)    € 100,-
Bestaande uit een reiniging, exfoliatie, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen modelleren, intensieve massage, serum, deluxe masker, oogverzorging, intensief serum en dag verzorging met spf of nacht verzorging.


Na uw behandeling is het mogelijk om u te verzorgen van een lichte dag/avond make-up en kunt u ook genieten van een kopje thee, koffie of een glaasje water.


U kunt uw behandeling uitbreiden met een van onderstaande behandelingen tegen een gereduceerde prijs.

- Modelleren wenkbrauwen                    € 6,-
- Harsen bovenlip, kin of wangen          € 6,-
- Harsen bovenlip en kin                          €11,-
- Harsen bovenlip, kin & wangen          €15,-
- Verven wimpers of wenkbrauwen      € 6,-
- Verven wimpers en wenkbrauwen     €10,-