GIGI Huidverbetering


GIGI Cosmetics maakt gebruik van de allernieuwste wetenschappelijk geteste ingrediënten van de hoogst mogelijke kwaliteit, gewonnen uit biotechnologische en natuurlijke bronnen.

Exclusieve instituutprogramma’s, ontwikkeld in high tech laboratoria, zijn gebaseerd op innovatieve werkstoffen met als doel om de gezondheid en uitstraling van de huid actief te verbeteren.

Wij kunnen werken op diverse huidbehoeften zoals anti-aging, anti-stress, acne, enz. Er zijn geen standaard behandelingen, alles wordt aangepast aan uw persoonlijke wensen, huidbehoefte, budget en resultaatgerichtheid. Afhankelijk van de gewenste intensiteit van de treatments, variëren de prijzen van de behandelingen van €65,- tot € 110,-. Ook kunt de behandeling nog upgraden met een ooglifting masker of een upgrade masker voor intensieve anti-aging of intensieve kalmering van de huid

Een GIGI Treatment (vanaf 60 min) bestaat uit:

UItgebreide intake (de 1e keer), reiniging, huidanalyse, dieptereiniging, epileren/harsen wenkbrauwen, intensieve peeling, verwijderen onzuiverheden, massage, serum, oogmasker, masker, serum, oogcreme, dagcreme en aansluitend eventueel wat make-up.

De medium en intensive GIGI treatment bestaan uit een extra intensieve peeling en bij de intensive treatment nog een exclusiever masker.