Welkom bij Schoonheidssalon Elivé

Welkom bij Schoonheidssalon Elivé in het centrum van Lunteren.                                              

Mijn naam is Elisabeth Gerritse (rechts op de foto) en ik ben sinds 2002 gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Vanaf die tijd werk ik in mijn eigen salon. In 2013 heb ik een winkelpand betrokken.

Een jaar later is Diana van der Zouwen bij mij komen werken. Diana is ook gediplomeerd schoonheidsspecialiste en werkt op de maandagmiddag op woensdag en de 2e zaterdag van de maand.

Vanaf 1 maart 2018 werkt ook Myrte in de salon ze is ook gediplomeerd schoonheidsspecialiste en Myrte vervangt Elisabeth op haar werkdagen dinsdag, donderdag en vrijdag.

Huidverbetering van binnenuit en van van buiten, ontspanning, maatwerk, persoonlijk advies afgestemd op uw wensen en persoonlijke benadering staan bij ons voorop.

Onze slogan staat voor mooi van binnen en van buiten. Ieder mens is uniek door God geschapen, met een eigen uiterlijk en een eigen innerlijk. Kortom:  "Zo mooi als je bent"

Wij hopen u graag te ontmoeten, om u een heerlijke, ontspannende en huidverbeterende behandeling te geven die past bij uw huidtype of uw behoeftes.

Diana, Myrte en Elisabeth


                                                    

Seizoenstreatment

  

Mineral care Dode Zee producten zijn vernieuwd!
Huidverbetering of huidversteviging?

Boek de Oxygeneo of de Tripollar behandeling!

  


Nieuwsbrief

Wilt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief klik dan hier of download de laatste nieuwsbrief hieronder!