12 dagen DETOX DAG 10 en DAG 11

Dag 10 en 11

Dag 10 begon goed, lunch met spelt crackers nou het leek wel een gebakje!

deze dag weer even wegen: eenmaal op de weegschaal bedacht ik me dat het voor mij net iets te snel gaat 63,7 dat betekend 4,2 kg in 10 dagen en dat op mijn lengte vond ik meer dan genoeg. Ik besloot eind Vd dag dat ik dag 11 en 12 iets meer ga eten want ik voel me naast veel energie toch ook wiebelig. Wim blijft het schema aanhouden, hij is al meer dan 5 kg kwijt👏🏻 voor hem niets te veel😉!

Dag 11 zondag even op bezoek bij mijn ouders, ik ga het gewone eten oppakken. Maar probeer wel gezond te eten en even iets meer ik wil graag rond de 65 wegen. Dan gaat een stukje zelfgemaakte appeltaart van ma er wel in dacht ik. Mijn buik dacht er anders over, de tarwe en suiker kwamen best zwaar aan. Daarna nog bij mijn schoonfam langs en ook daar mn best gedaan om iets meer binnen te krijgen, geen moeite hoor!

Tip: als je weer over gaat op normaler eten, bouw het op want je maag heeft er nog niet veel zin in.

Ik heb er van geleerd want het heeft gevolgen voor mij als ik weer terug val in mn oude vreetbuien. Ik weet dat ik erg moe wordt van suikers en dat wil ik niet!
12 dagen DETOX DAG 12

Dag 12

Resultaten:

1. Energie:

Ik heb echt meer energie, ik weet dat ik gevoelig ben voor snelle suikers en probeer ook echt daarop te letten want dit voelt zo goed! Niet dat ik de suikers nu helemaal ga laten staan maar ik ga toch proberen ze doordeweeks zoveel mogelijk te verbannen.

2. Gewicht:

Voor even snel een paar kilo afvallen is dit in mooie optie! Ik denk dat het meer dan 5 jaar geleden is dat ik onder de 65 woog. Veel minder daar voel ik me niet goed bij dus vandaar dat ik rond die 65 wil zitten. Het is dus niet het hoofddoel van deze DETOX maar het is mooi meegenomen. En het is een begin van een gezond voedingspatroon waarmee je op een gezond gewicht komt.

3. Mijn buik:

Ik voel me beter mijn buik voelt erg licht en niet zo opgeblazen! Ik voel me er erg prettig bij. Ook hiervoor geld als ik ongezonder ga eten weet ik dat het zware gevoel terug komt.

4. Hoofd:

Ik voel me helder, geconcentreerd! Ook tijdens de DETOX momenten van bezinning gehad, dat is goed en gezond!

5. Mijn huid:

We hebben allemaal wel een vochtarme huid, helemaal na deze zomer. Hoewel ik normaal geen huidproblemen heb merk ik wel dat vooral door het vele drinken mijn huid veel minder vochtarm is! En er vitaler uit ziet!

(Bij huidproblemen kan het eerst erger worden, omdat de darmen aangepakt worden tijdens de detox waar veel huidproblemen vandaan komen. Maar daarna knapt het zienderogen op)

6. Voedingspatroon:

Ik weet dat ik veel dingen kan laten staan, nu ik zelfs 4 sapdagen gehad heb. Dus ik besef me dat ik gestructureerder moet zijn wat het eten betreft. Ook niet maar doorgaan als ik wel een keer suikers eet. Normaal snakte ik naar een kop koffie, gister en vandaag een bakkie geprobeerd maar ik vond er niet veel aan. Geef mij maar kruiden thee! Ook hier ben ik blij mee dat ik niet meer sterk verlang naar koffie.

Wat het eten betreft, mijn smaak is zoveel beter, wat heerlijk dat ik alle pure ingrediënten zo goed proef. Dat maakt het klaarmaken nog veel leuker!

Conclusie voor mezelf:

*mooi op gewicht

*voel me energiek

*geen buikklachten meer

*mooiere huid

*geen koffie verslavend meer

*helder in mijn hoofd

*zin in het maken van gerechten met pure ingrediënten!

Ik kan het iedereen aanraden om even de tijd te nemen voor jezelf, je lichaam om je slechte voedingspatroon te doorbreken!

Meer info hierover vind u op de site! U mag ook mailen of bellen als u vragen heeft!

Bedankt voor het volgen tot ziens!

Hartelijke groet

Elisabeth Gerritse

12 dagen DETOX DAG 8 en DAG 9

De sapdagen zijn afgelopen, dat voelde als yeah!!!💪😅

We gaan vanaf nu het eten weer langzaam opbouwen, we beginnen met fruit, dan groente en daarna vis. Dag 9 mogen we ook eieren. Je eet bewuster met veel meer smaak! Ik gebruik ook wat kruiden, zodat het niet zo flauw smaakt. Daarbij kijk ik welke kruiden ook passen bij een DETOX.

S morgens voel ik me energiek, maar s avonds toch nog erg slap moe. Vooral voordat we gaan eten. Ook Wim voelt zich zo. Het vergt toch wel wat van je lichaam en dat merk je.

Tip: Als je een detox programma gaat volgen zorg dan dat je geen hele drukke weken hebt, zodat je op tijd naar bed kan. Maar ook dat je tijd hebt voor je boodschappen en je menu.

We hebben heerlijk gegeten vanavond! Wat ga je al het eten weer meer waarderen. Maar ik moet zeggen dat ik blij ben dat ik een stok achter de deur heb voor deze DETOX en dat ik het samen met Wim doe, dat scheelt echt je kunt elkaar aanmoedigen!

Soms komen er grote beproevingen zoals een klant die met gebak aan komt, het is zowel bij mij gebeurd afgelopen week als bij Wim op de zaak. Beide hebben we niets genomen,🤐 je doet dit tenslotte niet voor niets🙃! Wim heeft wel 1 pepernoot in zn mond gestopt maar toen weer gauw uitgespuugd 🤣! Door elkaar aan te moedigen zijn we wel zo ver gekomen waar we nu zijn!! Op naar morgen dag 10!

12 dagen DETOX DAG 7

De 4e sapdag.

Vandaag de laatste sapdag! Vanmorgen voelde ik me eigenlijk heel goed niet veel trek. Ook al ben ik blij dat dit de laatste sapdag is ik merk dat mn lichaam want aan de sapdagen. Ik ben niet meer zo flauw en meer energie.

Ik heb stiekem op de weegschaal gestaan, dat was verrassend ik houd het even voor me, ik wacht tot de 12 dagen om zijn omdat het me niet reëel lijkt nu tijdens de sapdagen!

Vandaag dus weer sapjes thee en soepje en detoxdrank.

Eind vd dag wel erg moe, het word echt tijd dat we weer energie uit ons eten gaan halen!! Wat verlang ik er naar om morgen mn tanden ergens in te zetten😬!

12 dagen DETOX DAG 5 en DAG 6

Sapdag 2 & 3

Waar ik gisteren nog dacht hoe houden we die sapdagen vol, ging het vandaag erg goed!

Vandaag moest ik lekker werken waardoor het veel beter te doen is omdat je dan afgeleid bent. Ook een glas water/ beker thee op het aanrecht zorgt ervoor dat ik voldoende drink.

Tip: Lekkere DETOX thee tussendoor smaakt beter dan steeds water!

De 2e sapdag nogmaals genoten van de tomatensoep en vandaag even mn best gedaan voor een detox pompoensoepje! Het leuke is dat je zoveel meer smaak hebt, doordat je niet zoveel suikers eet, is je smaak veel beter. Ik heb al zin om straks weer te gaan koken als ik alle kruiden en groentes weer mag gaan gebruiken. Nu ik deze soep gemaakt heb besef ik weer hoe puur de smaak is van verse ingrediënten!! Wim heeft stiekem 2 kommen soep op😋.

Ik voel me lichter, vooral m'n buik voelt licht aan, niet opgeblazen of vol. Een prettig gevoel. Wel nog wat slap en aan het eind van de dag toch erg moe. Je merkt dat je lichaam bezig is.

Deze dag voelen we ons beide beter... dus we gaan morgen vol goede moed tegemoet, laatste sapdag, detox dag 7 van de 12!12 dagen DETOX DAG 4

Sapdag!!

Vanmorgen werd ik wakker en dacht wow ik voel me al beter, niet zo'n zwaar gevoel in mn buik en voel me fit....dat was vanmorgen🤔

Vandaag de eerste sapdag, verse vruchtensap als lunch en ontbijt. We zijn gewend om uit de kerk een lekker kopje koffie met een grote koek te nemen, nu alleen een detox thee naderhand dat is even wennen. Gelukkig kregen we vanmorgen een goede boodschap mee : Gods Woord is voedsel voor ons we moeten het "eten" dus we hadden naast de sappen van vandaag ook leesvoer📖!

Savonds mogen we groentesap of als je net iets meer voeding wil een soepje! Ik heb een heerlijke verse tomatensoep gemaakt met puntpaprika en wortel en wat detoxkruiden. Heerlijk vooral als je erge trek hebt!

Tussendoor de detox drank en detox thee.

Klinkt prima he...nou dat dachten we ook maar aan het eind van de dag kan ik oprecht zeggen: ik voel me net een vaatdoek. Niet zo plat maar zo slap🙃!

Ik moet ook zeggen dat we beide veel bezoekjes afleggen aan het toilet. Het positieve is dat inmiddels ook onze spijsvertering een stuk beter werkt.

Vroeg naar bed en we hopen dat we ons morgen iets fitter voelen! Nog 3 sapdagen te gaan voordat we weer vast voedsel mogen.


12 Dagen DETOX DAG 3

Goedendag we starten vandaag met fruit en een verse fruitsap, we komen steeds dichter bij de sapdagen dus vandaag is het nog meer afbouwen!

De DETOX drank is nog steeds niet een drankje die ik zo achterover gooi maar het gaat steeds beter en we hebben het wel over voor dit DETOX programma. Doordat je verzadigd raakt van de drank en de supplementen heb ik ondanks dat je minder eet en vooral anders eet niet erge trek.

Ik probeer wel goed te eten tijdens de lunch met enkel groente... probeer er iets gevarieerds van te maken!! Even grillen geeft net iets meer smaak. Ik kwam erachter dat koriander ook ontgiftigd dus dat kon ik lekker gebruiken bij mijn groente!

Als avondeten weer vis met groente, dit keer geen quinoa erbij.

We genieten extra 's avonds van de detox thee met nootjes, voor ons idee nog echt een snack, vooral als we bedenken dat we vanaf morgen 4 dagen niet kauwen maar alleen maar sap drinken ;)

Nadenker: Gek dat je het altijd maar normaal vind dat je voorraad kast vol zit en dat je eigenlijk zoveel in huis hebt dat je niet kunt kiezen, vaak koop ik dan nog wat anders lekkers. Nu denk ik sjonge wat ondankbaar eigenlijk, momentje van bezinning tijdens deze DETOX....

12 DAGEN DETOX DAG 2 (klik hier)

DETOX DAG 2

Goedemorgen....waarom deed ik dit ook alweer?? Nog steeds erg hoofdpijn... je moet er wat voor over hebben! Gelukkig in de loop van de dag is het over! Vandaag kwam de lieve APPIE mijn boodschappen brengen met allemaal verse groente. (Ik kijk maar niet naar de koekjes en chips die ik voor de kids heb ingeslagen :P) Toch moet ik zeggen dat ik niet echt heel hongerig ben!

De Detox drank als tussendoortje smorgens is erg zuur door de citroen maar juist omdat dit drankje ontgiftend werkt drink ik hem met een positief gevoel op!! Doordat je geen slechte suikers eet merk ik dat je veel meer smaak hebt, rauwkorst zonder dressing of kruiden is geen luxe salade maar smaakt eigenlijk prima.

Geen koffie ging deze dag al beter!

Tip: Zorg dat je genoeg variatie aan rauwkorst in huis heb, daardoor kun je toch een lekkere lunch of tussendoortje maken!

Extra genoten van de Quinoa met Kabeljauw met in gedachte dat over 2 dagen de sapdagen gaan beginnen....

12 DAGEN DETOX DAG 1 (klik hier)

Weinig energie, futloos, onzuivere huid, darm problemen, etc. allemaal problemen die veroorzaakt kunnen worden door slechte voeding! Dit Detox programma werkt ongiftegend op de lever, darm en nieren. Een goede start als je wil beginnen met een gezond voedingspatroon! Samen met mijn man ga ik dit detox programma van 12 volgen omdat ik meer energie wil en stoppen met mijn suiker cravings!


DETOX DAG 1.

We gaan beginnen!! Oke eerst op de weegschaal....uhm ik was m'n zwangerschaps kilo's kwijt maar na de zomervakantie is er toch weer wat bij gekomen. Ook al is deze Detox niet gericht op afvallen, door alle gezonde voeding en het weglaten van suikers vallen de meeste mensen ook een paar kilo af, afhankelijk van je gewicht en normale voedingspatroon. Dus ik heb goede hoop!

Het mooie van dit programma is dat je wordt ondersteund door een magazine die duidelijk aangeeft wat je moet eten en die het netjes afbouwd naar de sapdagen en erna weer opbouwd naar een gezonde voedingspatroon. Ook staan er leuke tips in en 2 soorten Detox drank recepten!

Mijn ontbijt op dag 1 bestaat uit 2 eieren en 2 stuks fruit, dat is nog best veel op de vroege morgen, maar aangezien ik moet werken tot 21.00 lijkt me het verstandig om het maar allemaal op te eten! De rest van de dag is het kwa eten goed te doen en door het slikken van de Beautysupps heb ik helemaal geen "snaai" momenten. Het enige wat mij hoofdpijn bezorgd is het ontbreken van koffie! Voor mij als cappuccinolic bezorgde me dat gelijk caffeïne afkick verschijnselen.

TIP: Mocht je een Detox willen doen en houd je van koffie bouw dat dan eerst af voordat je begint!

Dat ik 's avonds nog een handje noten mag maakt m'n dag goed :)

Wat is DETOX

Een Detox houdt in dat je je lichaam gaat ontgiften. Het werkt op je darmen lever en nieren. Veel mensen hebben huidproblemen, weinig energie, stemmingswisselingen, darmproblemen en andere kwalen, door bijv. het eten van teveel suikers, kleurstoffen en andere toevoegingen in het eten. Dit maakt ons moe en zwak en tast ons gestel en huid aan. Om een goed voedingspatroon te gaan beginnen is het verstandig eerst je lichaam te ontgiften doormiddel van een DETOX. Let wel op met het ontgiften van je lichaam is het erg belangrijk dat je veel water drinkt om de afvalstoffen ook je lichaam uit te werken. Ook is het versctandig om aanbevolen supplementen te slikken om je lichaam te ondersteunen zodat je geen tekorten oploopt.

Beauty Supps heeft een mooi 12 dagen programma die u kunt volgen aan de hand van een magazine icm met beauty supps detox en voedingssuplementen.

Voor meer info zie de site of neem contact met ons op.