Medik8

Medik 8 is een wereldwijd huidverbeteringsmerk. De producten van medik8 worden ontworpen, ontwikkeld en geformuleerd door een Brits onderzoeksbedrijf en gaan veroudering van de huid, pigmentatie, roodheid, droogheid, acne, vlekken en donkere kringen tegen.

Medik8 is in principe voor ieder huidtype geschikt maar zijn vooral gericht op het verminderen van huidproblemen en huidveroudering tegen te gaan zonder irritatie. Medik8 is tevens vrij van parabenen, zeep en dierproeven, ook is het milieuvriendelijk verpakt en zijn ze grotendeels vegan. In tegenstelling tot veel andere cosmeticamerken, bevatten de producten van Medik8 veel therapeutische ingrediënten, deze ingrediënten hebben het vermogen om dieper de huid in te komen.

Medik8 Treatments

Medik8 Clarity Facial
Bestaande uit: een intake (alleen de 1e keer) huidanalyse, reiniging, exfoliatie, stomen, onzuiverheden verwijderen, masker, serum en dagverzorging met SPF of nachtverzorging.

Voor welk huidtype geschikt:
Deze behandeling is zeer geschikt voor een onzuivere huid met puistjes, mee-eters en onzuiverheden. Ook geschikt voor acne en een jonge huid met bovenstaande problemen.

45 minuten        € 55,-

Medik8 Costumized Facial
Bestaande uit: een intake (alleen de 1e keer) huidanalyse, reiniging, exfoliatie, peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen modelleren, massage, masker, serum en dagverzorging met SPF of nachtverzorging.

Voor welk huidtype geschikt:
Deze behandeling is zeer hydraterend en verzorgend, geschikt voor ieder huidtype

60 minuten        € 70,-

Medik8 Calming Facial
Bestaande uit: een intake (alleen de 1e keer) huidanalyse, reiniging, exfoliatie, peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen modelleren, massage, ultimate recovery masker, serum, dagverzorging met SPF of nachtverzorging.

Voor welk huidtype geschikt:
Deze behandeling is zeer geschikt voor een rode, gevoelige huid met bijvoorbeeld couperose en/of rosacea.

75 minuten        € 85.-

Medik8 Glowing Facial
Bestaande uit: een intake (alleen de 1e keer) huidanalyse, reiniging, exfoliatie, peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen modelleren, massage, serum, radiance masker, oogverzorging, serum en dagverzorging met SPF of nachtverzorging.

Voor welk huidtype geschikt:
Deze behandeling is zeer geschikt voor diverse verkleuringen in de huid zoals pigment en een huid met uv-schade hiernaast is dit ook een super mooie behandeling voor een vale huid of voor een oppepper van uw huid.

75 minuten        € 85,-

Medik8 Platinum Facial
Bestaande uit: een intake (alleen de 1e keer) huidanalyse, reiniging, exfoliatie, peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen modelleren, liftende massage, platinum masker, serum, serum en dag verzorging met SPF of nacht verzorging.

Voor welk huidtype geschikt:
Deze behandeling is zeer geschikt voor een huid met lijntjes, rimpeltjes en een verslapte huid. De gehele behandeling is gericht op anti-aging.

90 minuten        €115,-

Na uw behandeling is het mogelijk om u te verzorgen van een lichte dag/avond make-up en kunt u ook genieten van een kopje thee, koffie of een glaasje water. U kunt uw behandeling uitbreiden met een van de extra modules, wanneer u een behandeling heeft vanaf 60 minuten kunt u tegen een gereduceerde prijs extra modules inboeken.

Modelleren wenkbrauwen€ 6,-
Harsen bovenlip, kin of wangen€ 6,-
Harsen bovenlip & kin€11,-
Harsen bovenlip, kin & wangen€15,-
Verven wimpers of wenkbrauwen€ 6,-
Verven wimpers & wenkbrauwen€10,-